Kamena Vourla

Kamena Vourla az Égei-tenger partján, az Éviai-öböl mentén terül el, Athéntól 175 kilométerre. A festői fekvésű Kamena Vourla Közép-Görögország egyik legismertebb és legnépszerűbb üdülőhelye.

A hely a Kertek Városa néven is ismert, az itt lévő hatalmas parkok és kertek miatt. Kiváló levegője miatt a légúti betegségben szenvedők számára kiváló kúrahely. A helység gyógyforrásai híresek.

Kamena Vourla

Jól kiépített, kavicsos-köves tengerpartja sokféle vízi-sport űzésére nyújt lehetőséget. Kamena Vourla legnagyobb szállodája, a Hotel Galini előtt viszont van egy elkerített, szépen gondozott fövenyes és aprókavicsos strand is, ahol fizetés ellenében napozóágyak bérelhetők, és több hangulatos vendéglő, kávézó, valamint gazdag sportolási lehetőségeket ajánló vendéglátóipari egységek állnak a turisták rendelkezésére.

Központi fekvése miatt Kamena Vourla kiváló fő szálláshely, ahová esténként visszatérhetünk, míg naponta más-más irányba bejárjuk Görögország leghíresebb nevezetességeit. De még aki kizárólag pihenni érkezik Hellaszba, Kamena Vourla annak is nagyszerű szórakozási lehetőséget nyújt számtalan üzletével, tavernáival, kávézóival és hangulatos bárjaival.